Beleggen in duurzame nieuwbouwwoningen

Over Credit Linked Beheer

Credit Linked Beheer structureert en beheert woningfondsen. De strategie en benadering van de organisatie zijn ‘near institutional’, waarbij wordt gestreefd naar een rustig rendement met de intentie om zo min mogelijk voor verrassingen te komen staan. Net als institutionele beleggers wordt nagenoeg alleen belegd in nieuwbouw, Nederlandse huurwoningen in de vrije sector, waar het aanbod laag en de vraag hoog is. Het belang van de belegger wordt centraal gesteld. Dit uit zich onder andere in de kwaliteit van het aangekochte vastgoed, een transparante en faire kostenstructuur en een conservatief financieringsniveau. 

Opgericht in

2012

Beheerd vermogen

€ 1 miljard?

Aantal beleggers

xx?

woningen

3.300

Kunnen we u VERDER Helpen?

Als u meer wilt weten over Credit Linked Beheer of een vraag heeft staat ons Investor Relations team voor u klaar. Aarzel niet om een (bel)afspraak in te plannen op een dag en tijdstip dat het beste uitkomt  voor u. We zijn er om u te helpen!

Boris Rokvic

Alexander Boonstra

Meld u aan voor onze

Nieuwsbrief

Ontdek onze

VACATURES

Bij Credit Linked Beheer ben je onderdeel van een hecht team dat zich iedere dag inzet om een interessant rendement te realiseren voor onze beleggers én een bijdrage te leveren aan een oplossing voor het woningtekort. Kom jij ons team versterken?

Call Now Button